In curand o parte din utilizatorii FaceBook vor putea primi bani daca au un cont pe reteaua de socializare si au continut care atrage vizitatori, noua facilitate numindu-se ”tip jar” – adica borcanasul pentru bacsis. Daca vei sti ce sa faci si cum sa faci asta, vei primi bani la fel cum azi primesc cei care utilizeaza Google AdSense, deci nu vei mai pierde gratuit vremea pe reteaua de socializare. In felul acesta paginile cu impact mare si fani care se implica pot sa va aduca venituri suplimentare, trebuie doar sa stii ce ai de facut pentru asta!

FaceBook te plateste – afla in ce conditii si de ce – Cati EURO poti sa castigi pe luna

BacsisAcum ai sansa sa faci si ceva bani daca tot stai pe FaceBook, caci paginilie si profilele care au trafic mare, car primesc like-uri multe sau sunt distribuite vor avea posibilitatea de a primi bani prin reclamele ce se fac pe FaceBook. Acum va fi concurenta intre diverse retele de publicitate, iar tu va trebui sa ai mereu continut de calitate,  iar daca ne gandim bine ca majoritatea persoanelor care stau pe reteaua de socializare petrec de 10 ori mai mult timp aici decat pe Google, parca vad ca o sa-i depaseasca la incasarile din publicitate!

Stai cu ochii pe Club Seo, noi te vom anunta si indruma mereu cum sa faci sa castigi bani din orice tine de online, indiefrent ca ai un blog, o pagina pe FaceBook sau chiar un site!

Ai un prieten bun? Distribuie aceasta informatie si pe peretele sau, nu se stie daca nu va fi si el interesat sa castige bani cu FaceBook! Nu ia din banii tai, deci nu pierzi nimic, doar il ajuti pe el!

FaceBook Money

FaceBook te plateste – afla in ce conditii si de ce