O chestie foarte interesanta, Facebook te obliga sa folosesti Kaspersky pentru ca ai un virus pe PC, dar daca sotul sau sotia intra in contul ei este ok! Chiar daca incerci sa ingtri de pe un calculator nou – nout, deci clar neinfectat, tot asta iti zice FaceBook-ul, ca ai probleme dar uite asa, de dragul tau iti baga pe gat doar Kaspersky. De ce? Fie este platit sa faca asta, fie ca sa poata citi datele din computer. Tu ce crezi?

Facebook te obliga sa folosesti Kaspersky pentru a accesa contul tau – virus?

Nu stiu pe ce baza vine FaceBook si te forteaza sa descarci antivirusul celor de la Kaspersky, dar ceea ce stiu sigur este ca nu are nicio legatura cu ceea ce ai tu pe calculator. Intrebarea este cum scapi de chestia asta, nu-i asa? O prima varianta este sa stergi cache-ul si datele de navigare ale browser-ului, inchizi PC-ul ( nu restart ) si speri sa mearga. Daca nu te faci ca descarci, stegi imediat fisierul si vezi daca merge! Toti cei care au incercat aceste doua metode au reusit, deci si tu vei reusi sa intri in contul tau de FaceBook.

Important: imediat dupa repornirea calculatorului foloseste un antivirus, nu se stie niciodata ce a reusit sa faca si ce nu FaceBook cand ai dat accept si ai descarcat Kaspersky, am inteles ca fara sa apesi ceva el se apuca de treaba, asa ca o scanare in plus nu strica. Sa speram ca nu a reusit sa-ti afecteze datele, deci esti in siguranta – desi se pare ca acest lucru este din ce in ce mai greu pentru cei ce folosesc retelele de socializare! Vrei sa vezi ca am dreptate? Incearca sa distribui asta pe FaceBook si vorbim dupa! 🙂

FaceBook & Kaspersky

Facebook te obliga sa folosesti Kaspersky pentru a accesa contul tau – virus?