Nu stiu daca asta se datoreaza furnizorului de sevicii – ISP-ului meu, sau chiar FaceBook pentru desktop nu se mai deschide si pe mobil nu merge decat messengerul, dar ceva s-a intamplat azi pe la ora opt, opt si ceva. Deci cuvantul de ordine este azi : FaceBook nu mai merge, ce facem daca suntem dependenti de retelele de socializare? Dar cei care-si fac afacerile pe FaceBook ce pot sa faca? Internetul a devenit asa ceva de car enu te mai poti lipsi.

FaceBook nu mai functioneaza in anumite locatii

Va ziceam de curand ca voi face un test cu telefonul mobil, voi opri conexiunea la internet – atat cea prin WiFi cat si cea de date 4G, ca sa vad ce autonomie mai are telefonul meu! Ei bine intr-o noapte am pierdut cam 2% din capacitate, iar intr-o zi cam 25% desi am vorbit binisor la telefon. Prin urmare, FaceBook-ul si internetul ne descarca bateriile la telefon. Dar acum cand FaceBook nu mai merge, oare cei care nu pot trai fara el ce fac? Cum mai comunica, cum mai traiesc ei?

Mai este o problema, dar vad ca si-a revenit! A fost ceva trecator, probabil de la serverele din Europa, sau cine mai stie ce. Ne-am facut probleme degeaba, asa ca putem sa ne reintoarcem la viata cotidiana, cea in care retelele de socializare ne ocupa cel putin 30% din timp, daca nu mai mult. Oare este posibil sa traiesti fara internet? Dar fara FaceBook se poate trai in ziua de azi?

FaceBook nu functioneaza

FaceBook nu mai functioneaza in anumite locatii