Daca pana acum nu aveai cum sa castigi bani din postarile pe facebook, iata ca odata cu Instant articles si  Facebook Audience Network ai sanse mari sa monetizezi site-ul tau. De ce ai nevoie? In primul rand de o pagina cu multi fani, reali – de preferat peste 50.000! Un site si evident articole interesante care sa fie la randul lor distribuite! Asta e tot, garantat. Vei incepe sa castigi in jur de 1 euro/1000 de afisari cel putin, dar in functie de audienta – tara unde se afla cititorii, poti ajunge si la 3 euro eCPM.

FaceBook instant articles versus Google Adsense

Ce este “FaceBook instant articles” ? Este un sistem de incarcare rapida a postarilor de pe FaceBook – link-uri site, ascoiate cu reclame pe mobil. Deci va adresati doar celor ce vad postarea pe smartphone nu si pe PC. Nu am facut teste sa vad cum afecteaza asta veniturile din AdSense, probabil ca sunt scaderi, dar nu stiu cat de mari. Prin urmare azi nu pot sa spun daca merita sa folosesti FaceBook Instant Articles pe un site deja monetizat cu AdSense si adaptat pentru asta 100%, dar pentru cele care nu folosesc resursele de monetizare Google, este cu siguranta o varianta castigatoare.

Puteti trece de la AdSense la instant articles, daca prima varianta va aduce un castig prea mic si testati a doua varianta si iesiti mai bine! banii vin de la Facebook Audience Network nu de la instant articles care doar incarca de  10 ori mai repede pagina ta de pe site! Avantajul? de obicei audienta unei postari pe FaceBook este mica, dar pentru cei ce genereaza bani – deci inclusiv venituri lui Mark Zuckerberg, impactul postarilor cerste mai maricel – nu exagerat!

FaceBook instant articles

FaceBook instant articles versus Google Adsense