Nu stiu de ce se joaca FaceBook mereu cu noi, mai nou au disparut mesajele pe pagini, asadar daca vrei sa vezi cine ti-a scris in ultima saptamana, stai si bajbai pe pagina ta pana iti sar ochii din cap. Asta-i viata, avem rabdare si se remediaza, la fel cum a fost si cand nu mai pararea nimic la feed-ul de noutati. M-am obisnuit deja, doar ca asta de obicei te afecteaza cand vine vorba de afaceri – cei care au pagini de genul asta, evident.

FaceBook face probe: au disparut mesajele pe pagini

Pentru mine nu este asa de important sa vad mesajele pe pagini, desi evident ca este nevoie si de asta, doar ca pot rabda cateva zile pana se remediaza problema – nu ar fi exclus sa fie si o varianta intermediara, pe care nu o vad eu acum, dar parca prea multe erori pe o platforma de socializare cu pretentii cum este FaceBook. Oricum nu prea sunt alternative, desi lumea le asteapta.

Ce ar trebui sa aduca o platforma noua de socializare care sa concureze cu FaceBook? Pai sa pastreze partea de interactiune a acesteia, dar sa scoata limitarile si sa fie ma “liberala”, sa nu mai faca schimbari atunci cand merge bine, in rest cred ca Zuckerberg a cam fost pe felie cum se zice. Orice s-ar zice, FaceBook provoaca dependenta si multa lume nu poate sta daca nu intra macar de cateva ori pe platforma de socializare. Nu mai zic ca faptul ca Google+ se inchide – si nici macar nu a ajuns la 10% din popularitatea FaceBook, este in avantajul lor. Dupa ce am ramas fara goo.gl, iata ca alternativele de promovare sunt din ce in ce mai putine. Sa vedem ce noutati aduce 2019, ar putea fi si vesti bine zic eu!

FaceBook

FaceBook face probe: au dispărut mesajele pe pagini