N-am mai scris de multisor pe ClubSeo, asa ca am zis ca e momentul sa discutam iarasi despre FaceBok Ads, o unealta fara de care degeaba ai sute de mii de fani sau membri in grupuri, nu reusesti sa ajungi la ei fara publicitatea cu ajutorul Ads. DA, ai inteles perfect, fat asa te promovezi cu ajutorul instrumentelor oferite de FaceBook postarile tale nu ajung decat la maxim 5% dintre cei ce te urmaresc, sau sunt fanii paginii tale. A, daca te distribuie lumea intr-o veselie, atunci DA, ai sanse sa ajungi la ceva mai muti utilizatori ai site-ului de socializare, altfel vei fi din ce in ce mai frustrat, tu postezi si nimeni nu te baga in seama.

Ce sunt FaceBook Ads si la ce ma ajuta

Ar mai fi un avantaj daca folosesti FaceBook Ads, ajungi exact la publicul care te intereseaza, ca degeaba tu vrei sa ajungi la cei interesati de catei si postarile tale ajung la cei care sunt interesati de masini. Poate ca o mica parte vor fi atrasi de continutul tau, dar evident intr-o mai mica masura. Da, acum vine partea mai putin placuta: costurile – nu sunt deloc mici, dar daca vrei cu adevarat sa te promovezi si lumea sa stie ca ai postat, nu prea ai de ales.

Cum as folosi eu FaceBook Ads ca sa am sanse mai mari de reusita in afacerea mea. As cauta paginlile nisate pe ceea ce urmaresc eu, sa zicem cu un public de peste 10.000 de fani. As lua legatura cu proprietarul si i-as propune sa ma promoveze. Iarasi zic DA, va lua si el o mica parte din suma, dar asa stiu ca deja am un public tinta bine ales. Ce fel de reclame sa promovez? Pai as zice sa te gandesti la Domain Ad, Page Post Link. Ar mai fi de promovat propria pagina, dar asta cred ca e ceva mai dificil, adica cine ar face asta pentru tine. Poti folosi metoda asta doar atunci cand pagina ta e destul de mare.

Cel mai important aspect cand folosesti FaceBook Ads: audienta. Cu cat esti mai exact in ceea ce urmaresti, adica publicul tinta, cu atat vei plati mai putin pentru rezultate mai bune. Iar la final cateva sfaturi: verifica fiecare campanie si apreciaza rezultatele obtinute. Degeaba arunci cu banii pe reclame daca nu stii ce beneficii iti aduc. In functie de ce anume urmaresti prin aceste campanii, noteaza-ti de unde ai plecat si vezi unde ai ajuns!

FaceBook Ads

Ce sunt FaceBook Ads si la ce ma ajuta