Daca te decizi sa iti promovezi o postare cu ajutorul FaceBook Ads, domnul Mark Zuckerberg iti cere 4 euro pentru a avea un impact intre 2100 si 5500 de persoane, dar daca ai alege sa te promovezi pe o pagina cu impact mare, nu ar fi mai bine? Iata cum arata statisticile unei pagini din portofoliul nostru, unde te-ar costa jumatate din suma! Mai concret, pentru doar 2 euro pe zi iti garantam doua postari, una cu poza si una cu link, sau combinatie dintre acestea, doua poze sau doua link-uri.

FaceBook Ads sau distribuiri pe pagini cu impact mare la jumatate de pret

Probabil ca cei care se vor apuca de promovare vor tine cont de aceasta oportunitate, distribuirea pe pagini sau profiluri personale, in grupuri, etc. la preturi acceptabile. Avand in vedere ca google deja a inceput sa foloseasca AdWords pentru a lista cate patru rezultate pe prima pagina, in mod evident ceea ce tine de SEO a mai scazut din randament, insa FaceBook poate da o noua viata unui site. Mai mult, putem face o intreaga campanie la un pret si mai bun, totul este ca tu sa intelegi ca ai nevoie de promovare, indifrent de nisa pe care activezi.

Am mai scris de curand despre efectele distribuirilor pe FaceBook, dupa ce in prealabil am facut cateva teste, ca sa fim siguri ca putem oferi servicii de calitate clientilor nostri. Pana acum se pare ca au fost toti multumiti, deci suntem pe drumul cel bun. O sectiune aparte avem pregatita pentru cei ce vor sa-si promoveze paginile proprii, ceea ce evident este o strategie buna, sa ai propria ta pagina cu impact mare al postarilor. Va asteptam, ne puteti scrie la rubrica contact pentru mai multe detalii.

Impact mediu

FaceBook Ads sau distribuiri pe pagini cu impact mare