Degeaba ai mii de fani daca FaceBook isi face de cap si pica a nu stiu cata oara, chiar azi ma intreba un coleg ce facem daca pica de tot FaceBook-ul? In acest caz 30% din afacerile noastre oline nu-si mai au obiectul! Stiti cate mesaje de genul: nu ma pot conecta la Facebook am primit azi? In jur de 80, poate pentru unii nu o fi mult, dar nici sa stai cate 10 minute cu fiecare, asta inseamna ca de azi dimineata am pierdut 800 de minute, adica 13 ore! De la 12 noaptea si pana la ora 3 PM am stat mai mult sa raspund la emailuri, in loc sa fac treaba.

FaceBook a cazut din nou, a cata oara? De data asta clientii nu se mai pot conecta

Din cate am inteles sunt probleme cu certificatele SSL, dar nu peste tot, de aceea ici macar nu stiu ce sa zic. Am verificat pe conexiunea 4G si e ok, am intrat pe contul meu, am postat si totul este ok, insa cand vreau sau intru de pe un calculator stationar, tableta sau laptop, eroare certificat SSL. Asa ca salvez frumos tot, inchid si dau un restart la router. Apoi la PC si revin cu noi informatii! Sper sa fie o chestie de sincronizare, am inteles ca se mai intampla asa cand ceasul meu nu coincide cu cel real!

Am revenit dupa un restart la PC si unul la router, nicio deosebire, doar ca totul merge ok in afara de FaceBook, la care primesc ba tie out ba eroare de ceritificat SSL. Era sa zic hop desi nu sarisem gardul, aparuse o secunda si parea ca merge, zic stai sa intru pe incognito si gata, totul este mort! Cum pot lucra pe Google cu protocolul https este clar la cine este problema! Doar ca de platit, platesc tot eu!

UP Date: era de fapt de la providerul de internet, nimei altul decat Sun Communications! Deci daca ai cum, fugi de ei ca sa nu mai ai probleme!

FaceBook a cazut din nou

FaceBook a cazut din nou, a cata oara?