Daca vrei sa afli care este varsta ta biologica nu trebuie decat sa faci cateva exercitii simple recomandate de medicul chinez Jin Ji Du Li, iar pe langa varsta veti beneficia si de un remediu impotriva imbatranirii. Pentru a afla varsta reala a organismului dumneavoastra stai cu ochii inchisi intr-un picior timp de un minut. Apoi numarati din cinci in cinci de la o suta in jos, iar cand nu mai rezistati sa stati asa, aceea e varsta dumneavoastra biologica! Pe cat de simplu, pe atat de eficient experiment.

Exercitiul Jin Ji Du Li pentru intinerire si sanatate vesnica pana la finalul vietii

Atentie! Pentru rezultate exacte ale exercitiului Jin Ji Du Li trebuie sa stati cu ochii inchisi! Medicul Zhong Li Ba Ren a publicat recent studiile legate de acest exercitiu fenomenal, iar pentru cei ce vor sa-si prelungeasca viata, in afara de partea legata de dinti, se recomanda repetarea exercitiului pana la maxim cinci minute zilnic, veti reusi la final sa va prelungiti viata cu peste 30 de ani! Deci daca nu suferiti de edentatie totala, restul e floare la ureche!

Acum sa te vad, cat reusesti sa stai intr-un picior cu ochii inchisi? Crezi ca degeaba te punea militianul sa mergi cu mana la nas, intr-un picior pe vremea lui “ceasca“? Aceste tehnici antice erau cunoscute de catre roomani inainte de 1989, cel putin la scolile de militie, azi ele sunt redescoperite si date publicului larg, in mod GRATUIT! Daca ai reusit sa stai intr-un picior cu ochii inchisi mai mult de 2 secunde, lasa-ne un mesaj cu poza ta, o vom publica pe FaceBook!

Exercitiul Jin Ji Du Li

Exercitiul Jin Ji Du Li pentru intinerire si sanatate vesnica pana la finalul vietii

Acest material este un pamflet!