Daca nu mai esti fan Apple si nu mai vrei sa ai un iPhone, poti opta pentru noul Samsung Galaxy S9 ce va iesi pe piata in luna martie a anului acesta. Daca pana acum te bucurai de doua camere excelente, varful de lance al coreenilor va impresiona cu cea mai noua camera frontala, ce va filma cu 1000 de cadre pe secunda! Va rivaliza cu cele mai bune solutii ale momentului, deci va fi cu siguranta un mare salt calitativ. ecranele vor fi de 5,2 si respectiv 6,2 inci – vei avea de fapt o minitableta nu un smartphone.

Esti gata sa-ti cumperi noul Samsung Galaxy S9 in luna martie 2018?

La sistemul de operare se va opta pentru Android Oreo 8.0, un pic mai stabil si evident cu un consum mai mic de energie. Din pacate nu vom avea parte si de un senzor pentru amprenta integrat in ecran sau si mai bine, in partea laterala. Probabil la anul Samsung ne va oferi aceasta optiune mult asteptata. Din datele pe care le avem despre pret se pare ca va fi la nivelul lui S8, deci nu vom scoate prea mult din buzunare – in ideea ca eram deja pregatiti pentru aceste sume, nu putem zice ca este un telefon ieftin [ nici pe departe ].

Sunt un pic dezamagit de raportul ecranului  18:9, dar daca acestea sunt tendintele nu prea avem ce-i face. Eu raman la al meu Samsung Galaxy S7, nu simt nevoia sa-l schimb, iar sotia va pastra si ea modelul din sticla S6. Abia astept sa vad autonomia noului model, daca va rezista cu WiFi activat macar 3 sau 4 zile o sa spun ca este o achizitie exceptionala, daca insa va oferi doar doua zile, inseamna ca mai asteptam un an pana sa ne schimbam telefonul!

Samsung Galaxy S9

Ești gata sa-ti cumperi noul Samsung Galaxy S9 in luna martie 2018?