Imi aduc aminte despre o coversatie avuta cu unul dintre primii moldveni ce s-au inscris in reteaua QNet Molodva si am de gand sa va spun si voua cum am vazut atunci lucrurile si cum le vad acum. Dar mai intai ar trebui sa vedem ce este Qnet Moldova si cu ce se ocupa. Din cate am discutat cu reprezentantul de atunci in Republica Moldova, era o varianta de a recomanda excursii exotice. Teoretic ei iti dau voie sa folosesti resuresele lor – inclusiv numele QNet pentru a promova servicii turistice.

Este Qnet Moldova o afacere rentabila sa nu ?

Este QNet Moldova o afacere priramidala? DA, este pentru ca presupune investirea unei sume de bani, pe care o recuperezi de la cei ce se inscriu dupa tine. Ei spun ca e nevoie de patru pana la sase persoane ca sa-ti recuperezi banii. Apoi teoretic esti pe profit. Ce nu mi-a placut la prima vedere? Faptul ca site0ul tau este facut pe platforma weebly.com, mi-ar fi placut sa vad site-urile pe propria lor platforma – site. Ceva de genul Mihaela.Qnet.TLD – ar fi fost zic eu mai convingator ( in loc de Mihaela ar putea fi orice tine de tine, de numele care vrei sa te reprezinte – cum ai pe FaceBook de exemplu ).

Tot de la persoana cu care am discutat atunci am inteles ca exista doua variante oferite de doua site-uri afiliate:  QVI Club si QVI Points unde gasesti destinatii turisitice ce pot fi promovate. Cam asta am inteles atunci, ce nu am inteles nici azi este cui ma plang daca ceva nu merge ok, daca nu sunt multumit de afacere sau oferta!

Qnet in Moldova

Este Qnet Moldova o afacere rentabila sa nu ?