Din ce in ce mai multi romani se gandesc sa emigreze in Canada, cautand un forum al comunitatii unde se gasesc informatii cat mai exacte despre procesul de emigrare. Procesul este acelasi si in 2017, iar noi credem ca desi oficial la recensamant s-au intregistrat doar putin peste 82 de mii de romani si 97 de mii de vorbitori de limba romana, aici sunt deja peste 20.000.000 de emigranti romani.

Emigrare Canada – Forum romanii din Vancouver, Quebec, Calgary sau Montreal

Cei mai multi romani au ales sa emigreze in Quebec, o dovedeste si forumul acestora, poate si pentru ca limba franceza pare mai usor de asimilat pentru romani. Aici sunt inregistrati peste 25.000 de romani, insa in Canada s-au declarat ca avand stramosi din Romania peste 200.000 de persoane.Incredibil pare faptul ca cei mai multi stramosi din Romania au emigrat in Canada in Ontario, peste 85.000 declarand la recensamant ca provin din tara noastra.

Daca te gandesti si tu la o emigrare in Canada, fa-ti rapid un test, iar daca stii deja limbile franceza si engleza, ai studii superioare si nu ai depasit 35 de ani, sansele tale de a ajunge in Canada sunt de 99%! Cauta la noi pe forum date legate de emigrare, de testele IELTS sau TEFAQ si incepe sa-ti faci dosarul. Intr-adevat costurile emigrarii in Canada nu sunt mici, dar si rezultatele finale dovedesc ca merita platite. Teoretic in 2017 romanii vor circula fara viza in Canada, va ajuta asta la marirea numarului de emigranti? Vei putea merge in Canada sa-ti cauti un loc de munca, sa zicem pentru trei luni – ar costa biletul de avion si sa zicem cam 6.000 de dolari? Ce castigi? Sa zicem ca ai deja locul de munca gasit, casa si cativa prieteni! Ce pierzi? Banii, evident – insa ramai cu experienta canadiana!

Emigrare Canada - Forum

Emigrare Canada – Forum romanii din Vancouver, Quebec, Calgary sau Montreal