In cazul edentatiei totale singura solutie viabila este implantul total, care desi nu este foarte ieftin, este solutia pe termen lung pe care trebuie sa o adopti. Cea mai buna metoda de a incepe tratamentul edentatiei prin implant este o tomografie CT-scan tridimensionala. In acest fel se va sti 100% ce trebuie facut si unde se poate face implantul cu o rata de succes maxima. Un sfat: daca va este frica de dentist si va trebui sa suferiti o interventie de durata, cereti sa vi se faca o sedare bazala, adica sa fiti adormit pe perioada operatiei.

Edentatie totala, tomografie CT-scan si implantologie – preturi si recomandari

Tomografia computerizata CT – scan pentru o arcada dentara completa costa undeva la 300 de lei, deci nu este foarte scumpa si va asigura ca veti beneficia de cea mai buna solutie pentru implant. La Chisinau pretul variaza intre 350 si 600 MDL ( pentru lei romanesti impartiti suma la 5 ). De obicei pentru cei care sufera de edentatie totala se pune o proteza fixa pe implant, deci este diferit fata de un implant simplu, sau o punte dentara pentru mai multi dinti.

In functie de clinica sedarea totala costa in jur de 250 de euro, se face sub semnatura – adica va adati acordul sa fiti sedat si va asumati riscurile pe care le va enumera medicul. In schimb nu veti simti nimic si n va veti aminti ce ati patit la stomatolog. Vom incerca in saptamanile urmatoare sa analizam piata din Republica Moldova si sa oferim un numar de clinici care ofera solutii de protezare fixa totala pe implanturi. In acelasi timp vom oferi si alte informatii legate de stomatologie, implanturi, etc.

La stomatolog

Edentatie totala, tomografie CT-scan si implantologie – preturi si recomandari

Tomografie computerizată (CT-Scan) cu determinarea virtuală a implantului € 120