Evident ca am in portofoliu domenii mai vechi decat e4Ro, doar ca cu sunt la fel de active. Ce oi fi avut eu in cap cu acel e4 nu stiu, cert este ca am cumparat ceva domenii de genul asta la inceput, inca mai am e4De in portofoliu si cu siguranta este unul dintre cele mai bune din tot ce am eu. Daca aveam doua ca el, cu siguranta azi eram printre cei ce stau cu burta la plaja 12 luni din 12 intr-un an. Nu a fost sa fie, el face ca sa intelegeti de ce zic asa, jumatate din venitul total, si va garantez ca nu sunt mici nici restul.

e4Ro – cel mai vechi site activ din Portofoliu

Cand ma gandesc ce scriam acum trei ani si ce scriu acum ma apuca nostalgia, desi veniturile erau de trei ori mai mici, altele erau si preturile acum ceva ani in urma, asadar alte vremuri, alte tarife si alte pretentii. Asadar ce sa mai adaug? Chiar daca ma mai ocup si de servicii SEO, principala mea activitate a ramas crearea de site-uri pentru portofoliul propriu. Nu am facut eforturi prea mari in domeniu, asa ca poate ar fi cazul sa ma apuc sa mai cizelez la site-uri, sa mai schimb cele cateva teme WordPress ca sa am site-uri cu design cat de cat diferit, nu mai zic personalizat – custom.

Dar revenind la e4Ro – domeniu cumparat cu scopul de a fi un fel de platforma gratuita de blogging, visul s-a naruit repede, pe de o parte pentru ca nu am promovat cine stie ce ideea, dar si pentru ca ar fi insemnat o investotie cat de cat mai mare pentru a suporta cateva zeci daca nu sute de clienti.

Portofoliu SEO

e4Ro – cel mai vechi site activ din Portofoliu