Deja am expertienta cu antivirusii propusi aiurea de FaceBook, dupa ce ne-a obligat sa scanam fara nicio noima cu Kaspersky, acum ne baga pe gat ESET, mai vechiul Nod 32. Evident ca desi sunt la doar 27% cu scanatul, peste o ora se va dovedi ca am PC-ul curat. De unde stiu? Pentru ca daca intru pe FaceBook pe contul sotiei este ok, pe al meu cica sunt deja virusi. Or fi, nu zic nu, dar nu pe PC ci pe FaceBook, postarile acelea tip SPAM de care nu mai scapam nicicum.

Dupa Kaspersky acum FaceBook ia bani de la ESET, iar pe noi ne obliga sa-l instalam

Trecem peste faptul ca deja rata de afisare a postarilor catre fanii unei pagini a scazut sub 10%, iar daca vrei sa profiti de cei cateva zeci de mii de fani ( pe care unii i-au strans platind tot in buzunarul lui Zuckerberg ), acum se repeta abuzul lor prin instalarea fara a fi nevoie a unui antivirus de la ESET. Iar daca de la 27% a mers repejor, de zece minute sta blocat la 54%. Nu am nicio indoiala ca va trebui sa renunt azi la socializare, deci imi cer scuze celor din grupuri care asteapta aprobarile.

Nu stiu cum i-a venit ideea lui Zuckerberg sa-mi afiseze si postarile din grupuri care asteapta aprobare, doar ca sa ma incurce si sa nu pot vedea clar ce anume am de citit. Sau poate vrea sa ma oblige sa le aprob sau sa le sterg, desi unele postari au rostul lor si nu vreau nici sa le dau accept dar nici sa-i blochez pe cei ce se straduie sa-si faca singuri putin social media marketing. Asadar am terminat sa scriu despre obraznicia FaceBook, dar antivirusul sta pe loc, asa cum banuiam la cei 54%. Oare va urnma candva si BitDefender sau AVG pe lista FaceBook? Nu de alta, dar sa fim si noi patrioti si sa speram ca vom fi promovati cum se cuvine.

Eset si FaceBook