Cred ca deja multi dintre fanii serialului turcesc “Aşk Yeniden“ – Dragoste cu imprumut, abia asteapta sa vada si sezonul doi, sa-i reaintalneasca pe Fatih Şekercizade si pe Zeynep Taşkın alaturi de cei doi copii si de numeroasa lor familie. Capitanul Sevket s-a mai inmuiat de cand s-a recasatorit cu Meryem cea intunecata ( interesant nume au gasit regizorii serialului Dragoste cu împrumut pentru mama lui Zeynep ). Banuiesc ca v-ati distrat de minune cu Yadigar si copii ei, nu mai zic de Mete si Fadik, Orhan si Selin, care au fost un deliciy pentru fanii serialului.

Dragoste cu împrumut – sezonul 2 la Acasă TV

Sezonul 2 din serialul Dragoste cu împrumut va fi difuzat in curand la Acasa TV, iar Ertan va fi iar pe urmele celor doi indragostiti, frumoasa Zeynep si curajosul Fatih. Nu am sa va dezvalui actiunea viitorului serial turcesc, insa veti vedea cateva lucruri incredibile in ultimile episoade de saptamana aceasta. STiu ca pare o comedie, dar sper ca ati remarcat si multele aspecte reale din viata oricarei familii, lucruri care v-au dat de gandit, nu-i asa?

Stiu ca ati vrea sa va zic data exacta cand va fi difuzat sezonul doi din serialul Dragoste cu imprumut, dar inca nu a fost anuntata oficial, asa ca nu-mi permit sa spun azi data precisa, insa in curand o sa-i revedeti pe eroii indragiti. Pana atunci urmariti sper eu cu placere serialul Petale de singuratate, mai sunt multe episoade de vizionat, mai ales ca in Romania nu se difuzeaza cate un episod intreg ci pe jumatate.

Dragoste cu împrumut - sezonul 2

Dragoste cu împrumut – sezonul 2 la Acasă TV