Vrei dovezi ca Dumnezeu exista si ca ideea pura a evolutiei nu este viabila? Inti dau eu sabsa sa-ti dovedesti singur, iar 100 de zaruri ( desi evident ca numarul este prea mic, dar oricum ce trebuie de dovedit se poate si asa ), arunca cu ele pana o sa ai 100 de fete cu sase aparute de doua ori consecutiv, apoi imi scrii, ok? Ce vreau sa zic cu asta? Ca sansa nu poate fi pusa indiscutie ca sa avem o diversitate asa de mare de fiinte pe acest pamant. Pur si simplu este absurd sa crezi asta.

Dovezi ca Dumnezeu exista

Nu ma refer aici la formula lui Kurt Godel, desi este si asta o dovada ca Dumnezeu exista, ci ma refer la purul rationament logic. Am vazut ca multi adopta varianta, nu am vazut, nu cred. Pana acum ceva timp multe stele nu erau vazute, nu inseamna ca nu exista, nu-i asa? Altii spera ca dand din maini generatii o sa ne creasca aripi, altii ca barza are ciocul lung ca sa-l bage in sticla. Nu e nici pe departe asa, este evident. Oricat ai vrea, nu o sa produci mutatii perfecte, iar faptul ca Dumnezeu a creat viata, nu imseamna ca nu evoluam.

Ca sa pricepeti mai bine, daca ai masina nu inseamna ca nu mai mergi pe jis sau ca o sa-ti dispara picioarele, ambele coexista, adica ai si masina si picioare care te ajuta sa mergi! Nu vreau sa te conving eu ca Dumnezeu exista, pentru ca daca nu vrei sa crezi vei nega orice dovada. Dar daca vrei sa cugeti putin la esenta vietii, o sa iti dai seama ca nu apare din senin – ma refer la viata!

Dovezi ca Dumnezeu exista

Dovezi ca Dumnezeu exista