Nu stiu de ce dar de data asta ma gandesc ca are si Moise Guran dreptate, daca te cheama Cocoş, Pinalti sau Gabriel Sandu poti sa furi la greu, justitia romana te iarta, numai sa nu faci cumva o gainarie, ca te-ai fript. In dosarul Microsoft vorbim de milioane de dolari prejudiciu, nu stiu daca intelegeti bine, daca stai sa numeri in bancnote de 10 RON, pana ajungi la suma finala iesi de mult la pensie – asta daca mai traiesti! Iar astia trei jnapani, au primit cate doi ani de puscarie si au de plata mai putin de 11 milionae de dolari despagubiri!

Dosarul Microsoft, cand are dreptate Moise Guran si noi ramanem cu ochii in soare

Am vazut atatia arestati pentru fapte mai putin grave, pentru sume extrem de mici care au primit peste 2 ani de executare, incat cand ma uit la sumele din dosarul Microsoft ( inteleg ca greul abia acum urmeaza, aia de au luat cu nemiluita sunt inca in stare de judecata, sa avem rabdare? ). Cum sa le dai mai doar doi ani la niste hoti de genul asta? Parca ma gandesc sa ma bag si eu la o afacere din asta, la un miliard de euro furati, mai conteaza doi ani de racoare? Ce s amai zic daca e pe timp de vara? Pica bine, nu-i asa? Apoi peste doi ani, iesi frumusel la plimbare si cheltui timp de 100 de ani ce ai delapidat! Super justitie, ce mai!

Ma intreb de ce nu se sperie astia de fura de la stat? Pentru ca stau putin la rece si gata, trece! Acum ma intreb oare Elena Udrea va lua cu suspendare? Prin compensare cu fostul sot Cocos? Ma intreb daca la astia cu bani, confiscarea averii si ceva gen 10 sau 20 de ani de puscarie nu merge? Chiar daca sa zicem stai cinci la stat si restul inchis la domiciliu – pe banii tai! Fara dreptul de a iesi din casa, doar sa zicem pana la poarta cate 10 minute pe an?

Dosarul-Microsft la final

Dosarul Micrsoft, cand are dreptate Moise Guran si noi ramanem cu ochii in soare