Dorin Cocos a ramas fara gaina, sarac lipit dupa ce mai noua sa sotie, nu doamna Elena – aia e de mult divortata, cea noua si tinerica – a depus divortul. Asta dupa ce cocoselul i-a depus pe numele ei o mare parte din avere, ce frica sa nu o confiste DNA-ul. Acum tanara a descoperit ca a fost inselata – nu cu fost amai, off, inselata in ceea ce priveste activitatea cocosului Dorin. A aflat ca a fost obraznic si a bagat mana in buget, deh – credea ca e cotetul sau. Asa ca tanara a divortat de Dorin Cocos si a plecat cu avere cu tot!

Dorin Cocos a ramas fara gaina, sarac lipit si pe deasupra si puscarias

Dupa ce Dorin Cocos a facut avere cu prima sa sotie, blonda Elena – a pierdut tot nu la pacanele – ca domnul Lis daca-l mai tineti minte, ci pe mana sotiei de-a doua – ca sa zic asa. Acum sunt sigur ca Dorin Cocos o regreta pe Udrea, gaina cu oua de aur – sau na, parul de aur, mai conteaza? Noroc ca ma mai uit si eu la Starea Natiei cu Dragos Patraru, altfel nu aflam vestea!

Asa ama juns noi pe Club Seo sa dezvoltam rubrica Monden si mondenitati, unde dupa Andreea Mantea uite ca vine si un personaj masculin, ca sa echilibram putin balanta. Dar asa am facut? Caci langa Dorin Cocos am venit cu Elenea Udrea si cu Diana Roibu – o moldoveanca de peste Prut! Super tare, ce sa mai zic? Adica asta e un fel de ajutor al fratilor din Basarabia, ca am auzit ca au mare nevoie de bani in 2016! La doar 28 de ani, Diana Roibu a devenit milionara – a gasit cocosul fermcat cu oua de aur! Sau ma rog, cam asa ceva! 🙂

Dorin Cocos o regreta pe Udrea

Dorin Cocos a ramas fara gaina, sarac lipit si pe deasupra si puscarias