De cand stau la bloc am avut papagali vorbitori, acum am o problema – am prea multi si sunt prea mari. De aceea am decis sa donez cativa papagali vorbitori unui iubitor de pasari ( sau mai multor, ca am destui ). Papagalii vorbitori sunt o placere pentru cine-i are, mai ales ca in functie de specie, eu am trei papagali Cockatiel – o placere sai auzi cumn vorbesc prin casa, mai ales cand este aglomeratie in camera. mai am si cativa papagali anazonieni si patru africani de culoare gri.

Donez papagal vorbitor unui iubitor de pasari ( papagali )

Evident ca cei mai frumosi papagali vorbitori sunt cei amazonieni, sunt mari si foarte prietenosi. Ma despart cu greu de papagalii mei vorbitori, ii donez doar  daca sunt sigur ca cel ce va avea grija de ei este un iubitor de pasari si are spatiu adecvat pentru ei. Sa vezi cand te va saruta cum este! Dar cei mai vorbareti papagali la un pret accesibil sunt perusii, de aceea sunt si cei mai cautati. Donez o pereche de perusi, nu vreau decat sa imi dai din cand in cand sa vorbesc cu ei la Skype.

Pot invata un papagal sa vorbeasca cu adevarat? DA, eu am reusit si mi0 aluat cam trei ani. Ce am facut? In primul rand am inceput sa repet salut si buna ziua cand intram in camera, asa si el a facut la fel, apoi cand ii dadeam mancare ziceam: vreau sa mananc. Dupa o vremem cand ii era foame zcea si el “vreau sa mananc”!  Nu este chiar dificil, nu-i asa? Ideea este ca desi papagalii nu vorbesc, ei judeca cand repeta sunetele, deci fac asocieri si pare ca avem o conversatie cu ei.

Papagal vorbitor

Donez papagal vorbitor unui iubitor de pasari ( papagali )