Tot incerc  sa fac putina ordine printre site-urile si domeniile detinute, asa ca poate fac o lista cu cele scoase la vanzare, in general domenii EMD sau pe aproape. Zic eu ca Actori.Info cu PA 27 este o achizitie buna, poti promova aici cam tot ce tine de showbiz, deci e o paine de mancat! Daca vrei un site cu adevarat kLumea.Info este o alta alegere buna, nume usor de retinut si azi are PA 28, se indexeaza rapid si bine, pozitii bune in SERP. Evident ca ai si de munca la ele, nu le cumperi si astepti sa vina banii din cer ( eu din pacate cam asa fac, de aceea le si vand ).

Iata o lista cu site-uri numai bune pentru publicitate ( mariti pozele pentru detalii ):

Revenind la site-uri de vaznare din portofoliul ClubSEO, am doua site-uri numai bune, unul pentru locuri de munca si altul pentru chestii ce tin de casa si home deco. Iti propun i4Jobs.Net si Casa-mea.Info, iar daca vrei ceva legat de emigrare si te intereseaza, sa stii ca traficul din Canada e banos, asa ca iti mai propun si i-Canada.Info, site vechi la care am tras ceva cu ani in urma. Pana acum sa zicem asa, avem cinci site-uri scoase la licitatie, sa vedem ce mai gasim in portofoliu.

Legat de mamici si bone am pe langa Mamica.Org cam tot ce misca sub forma CautBona.Net, cam toate TLD-urile, inclusiv domeniul mai vechi cu cratima. Iar daca vrfei sa te apuci de magazine onlime, afiliere sau mai stiu eu ce pe nisa fashion, ce zici de doua domenii faine: 4uLady.Info si 4Fashion.Info, excelente zic eu sa ai o baza buna de pornire in afacerea ta online.

Asa am ajuns la judetele tarii mele si la site-uri de turism, dintre care ca sa nu intrati in panica, Drumetul.info este un redirect de la un site mai puternic tinut pana nu demult pe subdomeniul e-4com.Info, pe car evreau sa-l desfiintez. Arad si Tulcea la care adaug doua domenii pentru Valea Prahovei si fara legatura inchei cu Avocatul.Org, vechi site la care a, lucrat ceva ani, inclusiv mutat de pe subdomeniu pe actual TLD. Despre restul in articolul viitor!

PS: am uitat de cele doua pe IT&C: itzone.info si ZonaIT.info, sper sa va placa si sa faceti o oferta buna de pret!