Ma gandeam ca daca tot am cateva domenii de vanzare sa avem pe site si categoria dedicata celor care vor sa vanda sau sa cumpere domenii web. Serviciul este gratuit 100%, tot ce se cere de la dumneavoastra este sa oferiti cat mai multe detalii legate de acest domeniu, daca a fost folosit si a avut continut, daca se vinde cu site sau fara ( adica cu design, continut, etc. ), vechime, de la ce firma a fost cumparat – Godaddy sau altele, cat costa transferul ( in cazul in care stiti, desi recomandat ar fi sa va informati, pentru a usura mult discutiile cu potentialii clienti ).

Domenii de vanzare – lisa si descriere

Asa cum ii sta bine romanului, propriul exemplu vorbeste de la sine. Iata mai jos o lista cu domenii ( cu site cu tot ) scoase la vanzare. Pretul se calculeaza usor, numarul de articole x 1 euro la care se adauga cate 10 euro pe an vechime.

# AutoAsig.Info – un site ce poate aduce venituri destul de usor, in fuctie de ceea ce veti scrie in continuare pe el
4Cinema.Info – site care evident vorbeste de la sine, recenzii sau chiar filme online
Ghimpele.Info – site ce poate fi dezvoltat usor in mai multe directii, de la politica si pana la umor

domenii de vanzare

Avem si cateva site-uri scoase la vanzare din domeniul Fashion, Home-deco, etc. Nu le-am listat inca pentru ca teoretic inca produc mai mult decat ar rezulta dintr-o vanzare. Daca totusi iti face cu ochiul unul dintre ele, cum ar fi 4Fashion.Info, 4uLAdy.Info sau Casa-mea.Info, nu ezita sa-mi dai un pret de pornire al negocierii, cu siguranta ne vom intelege cumva.

As mai adauga si ceva pe turism, cum ar fi ValeaPrahovei.Net, tot la categoria ofere-mi un pret bun si va fi al tau! Deci eu am dat startul, urmeaza sa folosesti si tu sectiunea de vanzari ( cred ca nu este nevoie inca si de cea de cumparari ), scoate-ti la vanzare domeniul pe ClubSeo.Info!


http://clubseo.info/wp-content/uploads/2015/10/domenii-de-vanzare.jpghttp://clubseo.info/wp-content/uploads/2015/10/domenii-de-vanzare-150x150.jpgSeoWebDomeniiCumparari,Forum,Publicitate,Vanzari
Ma gandeam ca daca tot am cateva domenii de vanzare sa avem pe site si categoria dedicata celor care vor sa vanda sau sa cumpere domenii web. Serviciul este gratuit 100%, tot ce se cere de la dumneavoastra este sa oferiti cat mai multe detalii legate de acest domeniu,...