Dintr-o lista de 50 de domenii pe care le avem azi in portofoliu am dori sa vindem cateva pentru a face loc liber altor proiecte. Asta nu inseamna ca le vindem pentru ca nu sunt profitabile, deci in niciun caz nu vom scade pretul sub valoarea pe care o putem castiga intr-un an din diverse surse ( mai exact castigul mediu pe ultimile 12 luni). Avem in portofoliu domenii cu vechime, cum ar fi e-4com.Info sau e-4u.Info dar si domenii mai noi. In general pretul nu poate fi mai mic de 1 leu pe articol publicat, indiferent de veniturile medii obtinute de site-ul respectiv. De ce? Va explic in continuare.

Domenii de vanzare la preturi mici

Cum se calculeaza valaoare unui site? Cred ca daca ati cautat pe internet raspunsul aveti deja cateva zeci de variante, plecand de la venitutri ( dar ce te faci daca omul nu a pus AdSense pe site?) si pana la calculul investitiilor facute. Eu zic asa: nu poti sa masori totul in banii castigati de un site, pentru ca de exemplu acesta te poate ajuta sa ridici un altul, printre altele. Iar varianta in care tu dormi si site-ul produce ca la vechiul proprietar este o gogomanie. Fie tu esti mai bun ca vechiul proprietar si ridici site-ul, fie esti mai slab si pierzi si veniturile actuale. Da, poate fi un start si o indicatie a faptului ca se poate, dar numai atat.

Ca sa inchei discutia asta pun o intrebare: cand cumperi un domeniu nou, ce iei in calcul? Cat produce in acel moment? NU, deci nu incerca sa negociezi in directia asta cu noi. Deci zic eu ca macar continutul site-ului trebuie luat in calcul, iar expresii de genul: mie imi trebuie pentru altceva, deci nu platesc pretul, sunt pentru copii sub 14 ani. Nu poti visa sa cumperi un Rolls Royce cu 100 de RON pe post de cuibar. La fel de adevarat este ca poti sa ceri tu mii de euro, daca nu tii da nimeni, nu castigi nimic. O sa venim cu detalii pe larg despre domeniile pe care le scoatem la vanzare in rubrici separate pentru fiecare site sau grupare de site-uri (domenii).

Domenii web de vanzare

Domenii web de vanzare la preturi mici