Am in portofoliu cateva domenii cu pestetrei ani vechime, initial mi se pareau adecvate pentru ceea ce voiam sa fac, insa se vede ca planurile de viitor nu au urmat tocmai cursul pe care-l aveam eu in vedere in 2012, asa ca au ajuns si ele pe lista de domenii ( se pot vinde si site-urile, dar nu in mod obligatoriu, putem muta continutul pe alte domenii din portofoliul propriu cu redirect pentru 30 de zile ). Cum numele domeniilor sunt scurte si fara a spune ceva anume, se pot folosi pe orice nisa.

Domenii cu peste trei ani vechime de vanzare

Ca sa nu va tin prea mult in suspans, este vorba de e-4com.info si e-4u.info, ambele au adus venituri destul de frumusele, inca mai am pe ele cateva subdomenii cu trafic frumusel si cu venituri pe masura. Problema este timpul si ideile, caci pe unul din ele site-ul dedicat moldovenilor, All Moldova – chiar am ajuns pe primele locuri intr-un clasament facut de moldoveni. Nu trebuie sa-ti faci griji, mut tot ce nu-ti este de folos, am unde si chiar merita sa pastrez cumva acele articole mai vechi.

Pentru cei interesati de PageRank am si un subdomeniu pe e-4com.info care se poate folosi la nevoie. In rest ce sa mai zic? Cred ca cei care stiu ce inseamna un domeniu cu vechime online stiu si cat costa asa ceva, deci nu va fi o negociere prea grea. Nu expira prea curand, deci ati scapat si cu reinoirea lui, cel putin pentru o perioada de timp. In mod evident vreau sa-mi scot investitia, deci nu incercati preturi sub cel de numar ani x pret reinoire ( 13 euro/an ) ca nu merge! Ai o oferta? Abia astept sa o aud!

Domenii cu PR

Domenii cu peste trei ani vechime de vanzare