Se pare ca FaceBook are din ce in ce mai multe probleme, azi de exemplu paginile ce administreaza grupuri nu o mai pot face. Deci daca nu ai o persoana care sa fie administrator pe grup, adio aprobari de membri sau postari [ asta in cazul in care postarile trebuiesc aprobate de un administrator sau moderator! ]. Asta la prima vedere, cine stie ce alte lucruri se ascund in spatele platformei de socializare. Dupa valul de confirmari de identitate, urmeaza alte provocari pentru cei ce sunt dependenti de Social Media.

Din nou probleme pe FaceBook

De multe ori ramai fara contul de FaceBook si nici macar nu stii de ce si cum a fost posibil asa ceva. Au ramas si persoane fizice cu ochii in soare, recent am aflat ca la fel a patit si cantareata Dianna Rotaru din Republica Moldova. DA, i-au inchis contul si a trebuit sa o ia de la zero, evident pentru ca nu s-a gandit sa-si faca un cont oficial [ adica recunoscut de FaceBook ca autentic! ]. In astfel de cazuri nu prea ai ce face, nu am auzit sa existe o metoda eficienta de recuperare a contului de FaceBook. Degeaba adaugi numar de telefon, etc. Daca ajungi la buletin, in 50% din cazuri este o cauza pierduta.

De ce nu-mi place confirmarea in doi pasi la logarea pe FaceBook? Pai pentru ca trebuie sa am mereu telefonul langa mine, ca sa primesc SMS-ul cu codul cu pricina. A, am uitat sa spun ca eu stau mereu pe incognito, asa ca de fiecare data cand deschid calculatorul trebuie sa introduc acel cod. Ar mai fi varianta cu cod prin aplicatie, pe care o consider nesigura. De ce? Pai iti iau mereu datele personale si dai acces la o gramada de lucruri pe telefon.

probleme pe FaceBook

Din nou probleme pe FaceBook