Chiar daca am mai discutat despre promovarea pe FaceBook in cadrul retelelor sociale, cred ca niciodata nu am reusit sa spunem chiar totul, asa ca o sa incercam sa reluam anumite aspecte, pentru a clarifica mai bine problematica discutata pe site-ul ClubSeo.Info si zicem noi, sa dam o mana de ajutor acelora care inca se promoveaza haotic.

Din nou despre promovarea in retelele sociale – azi FaceBook

Desi va garantez ca exista avantaje destul de mari daca ne promovam pe Google +, azi o sa discutam in continuare despre FaceBook. Am vazut zeci de firme care pur si simplu invadeaza grupurile, cu cat mai mari sunt aceste grupuri, cu atat avem mai multe postari de tip SPAM – adica nedorite – care in loc sa ajute, mai mult incurca. Deci cum facem? In primul rand ar trebui sa se stie ca promovarea este bine sa fie facuta de specialisti in Social Media Marketing, pentru ca rezultatele vin destul de rar din prima zi, iar ca sa intelegeti mai bine am sa exemplific putin mai bine.

Avem in grupurile noastre firme de transport care posteaza zilnic, in ideea ca poate azi prin un client. Am vazut doua abordari: una care pretinde ca nu-l prea ajuta, dar nici nu renunta la postari, alta care pretinde ca postand zilnic castiga clientii de partea sa. Intrebare: dar cand nu mai postezi ce se intampla? Nu mai vin clientii? DA, pentru ca nu asa te promovezi, trebuie sa vina clientii la tine, nu tu sa umbli din usa in usa sau din poarta in poarta zilnic. Cum faci asta? Hai in “gasca” noastra si ai sa vezi ce se intampla pe termen mediu si lung! Este valabil pentru oricine desfasoara o activitate bazata pe clienti zilnici!

Pericole pe FaceBook

Din nou despre promovarea in retelele sociale – azi FaceBook