Chiar daca sunt un jurnalist de doi bani si un blogger jalnic, am marea bucurie ca zilnic trec pe la mine prin site [ sau peste site ] macar 2.000 de romani [ cred ca aici intra si bootii ]. Asa se face ca am fost intrebat din ce cred eu ca traieste Malin Bot. Daca ma-am uitat eu cu atentie, canalul sau de YouTube produce ceva bani, avand in vedere ca fiecare postare are ceva zeci de mii de viziualizari si are 37.000 de urmaritori.

Din ce traieste Malin Bot [ supozitii libere, dar adevarate? ]

Daca e sa ne luam dupa fanii de pe FaceBook, Malin Bot sta mai rau decat Loredana Crina Juglea, dar asta este o alta discutie, sta mai bine ca mine si asta conteaza! Avand in vedere ca sunt in marea lor majoritate postari live, cred eu ca mai bine sta chiar si Razvan Ciobanasu’, alt maniac dupa live-uri. Problema este ca cei doi enumerati de muine nu castiga bani din filmuletele lor, deci cinste lui Malin Bot. Eu unul nu agreez felul sau de jurnalism, am mai spus asta parca intr-un alt articol, nu ma mai repet.

Deci sper ca ati inteles presupunerea mea: face bani din viziualizarile de pe YouTube, in rest isi face fani pe FaceBook, care momentan nu-l prea ajuta, dar daca se vor da bani si pentru clipurile de pe reteaua de socializare, cu siguranta va trai mai bine din aceste venituri decat multi alti romani! daca te intrebi din ce traiesc eu. iti zic: din pensie!

Malin Bot

Din ce trăiește Malin Bot [ supoziții libere, dar adevărate? ]