Parerea mea este ca azi banii in mediul online se fac din publicitate, indiferent ca aceasta inseamna AdSense, articole de promovare sau Marketing Afiliat. Daca reusesti sa te faci cunoscut in mediul online, fie pe forumuri sau mai eficient zic eu pe FaceBook, sansele de a vinde publicitate pe site-ul tau cresc exponential. Am inceput de curand un mic experiment pe retelele de socializare si cred eu ca merge bine, veniturile fiind in jurul a 100 de euro lunar. Problema este ca am ajuns intr-un impas, nu mai avem spatiu publicitar liber, deci va trebi sa gasim o solutie de optimizare a reclamelor, daca vrem sa trecem de bariera celor 100 de euro lunar.

Din ce se mai pot face azi bani online

Acum 10 ani am inceput sa oferim servicii de content writing, a fost ok pana nu de mult, cand am decis ca mai eficient ar fi sa scriem doar pentru noi, pe termen lung veniturile devin mai mari, recurente. Nu am renuntat pe deplin la acest tip de servicii insa am devenit mai selectivi, incercamd sa gasim colaborari pe termen mai lung, la preturi mai bune. De aceea am si lasat poarta deschisa pentru content writeri care doresc sa-si expuna oferta la noi pe site. ClubSEO isi doreste sa adune pana la 1 ianuarie 2016 cel putin 10 persoane care doresc sa scrie articole contra cost.

Asa cum spuneam la inceputul acestui articol, mai ai la indemana marketingul afiliat. Asta inseamna sa ai un site si daca traficul nu pare suficient de bun ca sa-ti rotunjeasca veniturile, poti promova destul de usor pe FaceBook. Incercam sa vedem daca aceasta strategie poate da roade pe site-ul WikiShop.Info, pentru va da informatii cat mai exacte despre ce se poate face si ce nu. Evident ca daca noi nu obtinem rezultatele scontate nu inseamna ca nu se poate, ci doar ca noi nu am reusit, dar tu ai sansa sa faci mai mult. Daca ne reuseste insa, inseamna ca se poate, deci calea e buna, trebuie doar sa perseverezi.

Bani pe Facebook

Din ce se mai pot face azi bani online