Daca ai avut neplacerea de a avea contul de FaceBook inchis, multe lucruri nu prea mai poti face. Din cate stiu eu ar trebui sa ai o bulina langa numle tau – adica la poza de profil, iar pentru asta ar trebui sa ai contul validat cu numar de telefon si copie dupa un act de identitate. Asa se face ca multi nu iau in serios cele de mai sus si se trezesc cu mesajul: Account disabled! Adica ai ramas fara contul tau, profilul si adresa de email vor dispare de pe site-ul de socializare.  Ce solutie ai? Sa verifici ce spune la FAQ – adica raspunsuri generale la intrebari fara rezolvare!

Din ce in ce mai multe conturi false pe FaceBook inchise sau dezactivate

Nici varianta cont dezactivat nu este prea fericita, pentru ca fie recuniasti nu stiu cate poze aleatorii cu poze de la profilul celor ce sunt in lista de prieteni – va dati seama cum e la aia de au 5.000 de astfel de persoane la activ, deci le mai ramane o sansa, sa trimita o poza – de fapt un act scanat, nu poza cu telefonul mobil! Cam aiurea, am vazut ca mumti nu au reusit sa rezolve, altii care au pus date fictive la cont, gen data nasterii, prenume sau mai stiu eu ce, adio si nu am cuvinte.

Uite ca pe langa mii de Gigi Becali mai gasesti din cand in cand si cate un Dacian Ciolos pe FaceBook, evident ca toti falsi – de fapt conturile sunt false, ei doar spera ca asa vor avea cui distribui tot felul de nebunii, ba chiar unii viseaza cine stie la ce. Sincer nici mie nu-mi place ca nu ai nicio certitudine ca vei ramane cu contul de FaceBook si nu o sa patesti ca Loredana Juglea! Deci aveti grija ce si cum faceti, poate ca ar fi cazul sa va protejati contul, a nu plangeti mai tarziu.

Conturi false pe FaceBook

Din ce in ce mai multe conturi false pe FaceBook