Stau si analizez din cand in cand ce se intampla cu site-urile mele din punct de vedere SEO, toti spun ca ar trebui sa adaugi continut permanent, dar oare nu diluezi in acest fel continutul relevant? Sa zicem ca ai cateva pagini performante pe site, teoretic ar trbui sa fie nisa site-ului tau, dar cand scrii ca noi la modul general despre toate si nimic, cam greu sa ai o nisa clara. Cand ai mai multe articole pe aceiasi nisa, oare este bine sau de fapt pierzi din punct de vedere SEO?

Diluarea continutului unui site din punct de vedere SEO

Recunosc ca nu am mai scris de mult despre serviciile SEO oferite de noi, nici macar despre oferta publicitara, desi probabil ca va trebui sa reanalizam situatia pentru noul an, sa nu ne mai bazam atat de mult pe serialele turcesti, care fie vorba intre noi, numai legatura cu site-ul nostru nu au. Acum daca revenim la site, la ClubSeo – nu este un site dedicat lectiilor de SEO, ci mai degraba un site unde exeprimentam strategii, urmarim keyword-uri, etc.

Asadar, chiar daca ati gasit aici pe site diferite chestii folositoare despre SEO, nu luati ca regula – site-ul are peste 1.000 de articole care ne ajuta sa vedem ce anume merge si ce strategii sa folosim pentru a obtine cele mai bune rezultate. In speranta ca in 2019 ne vom auzi doar cu vesti bune, va multumim ca ati fost alaturi de noi in cei peste trei ani de activitate online.

Servicii SEO