Nici nu a trecut o zi de cand sotul Andreei Marin a fost surprins in preajma unei superbe blonde ca deja tabloidele s-au grabit sa anunte divortul zanei de la Surprize surprize de medicul turc Tuncay. Sa fi aparut deja probleme in paradis sau sa-i dam crezere moldovencei noastre? Cert este ca eu nu cred nici tabloidele dar nici nu cred ca mai tanarul Tuncay Ozturk se afla in preajma blondei doar pentru ca a ramas fara permis de conducere. Mai nou blonda este si asistenta sotului Andreei Marin.

Despre divortul Andreei Marin de sotul ei turc Tuncay si problemele din casnicie

Acum sa stam stramb si sa judecam drept, ce putea sa zica Andreea Marin despre divortul ei, daca inca nu s-a pronuntat? Daca mai tineti minte nici despre ruptura dintre ea si Stefan Banica junior nu azis nimic, decat cand era inevitabil. Faptul ca sotul si-a gasit sofer tocmai o blonda, este evident cusut cu ata alba, ca asta va duce la destramarea casniciei dintre Andreea Marin si Tuncay Ozturk nu are cum sa fie adevarat, cel putin in aceast afaza a relatiei dintre cei doi soti.

Viata de artist nu e chiar usoara, este evident ca este greu pentru un barbat – nu mai zic pentru un turc, obisnuit cu suprematia sotului in casnicie – sa isi vada sotia mereu plecata si inconjurata de fani, asa ca de cele mai multe ori cuplurile de acest gen nu au o viata lunga. Am vazut atatea cupluri din lumea showbiz-ului zambind si apoi divortand, incat pentru mine unul asta nu este ceva neobisnuit sau greu de anticipat.

Sincer sa fiu nu m-ar mira nici sa vad ca Andreea Marin se impaca cu fostul ei sot, Stefan Banica. Asa ca zic eu sa nu anticipam, dar nici sa nu ne aratam prea mirati daca o sa azim in curand ca Andreea Marin si Tuncay s-au despartit!

Andreea Marin divorteaza iar

Despre divortul Andreei Marin de sotul ei turc Tuncay si problemele din casnicie