Ma bate gandul sa incep sa mut anumite domenii pe .ro, nu stiu de ce – poate pentru ca la Godaddy s-au cam scumpit iar eu pana la urma lucrez doar in limba romana. Asa ca am gasit oferta celor de la Hosterion, destul de convenabila zic eu. La peste 50 de domenii pe care le platesc anual cu cate 20 de euro bucata, am deja de platit cel putin 1000 de euro, ceea ce nu este chiar placut – sa mai corect zis cam ustura la buzunare.

De unde cumpar domenii .ro la preturi mici cu plata anuala

Prin urmare am sa ma gandesc la varianta de a cumpara domenii .ro la 7 – 8 euro bucata, ceea ce ar insemna o reducere a cheltuielilor cu mai bine de 50%! Nu merge  insa chiar asa de simplu, avem in portofoliu Broderii.Info – informatii despre broderii, merge bine ca SEO si broderii.ro este deja ocupat. daca fac miscarea asta as puteqa ramane la un cost in jur de 500 de euro anual pentru domenii, la care se mai adauga hostingul si parca e altceva!

Momentan am cateva domenii – site-uri – care aduc venit in jur de 50 de euro/an, adica mai ca nu-si scot cheltuielile directe, fara sa mai spun de timpul pierdut, asa ca la 8 euro pe an deja pot spune ca sunt deja pe un mic profit fara mare efort. Sa zicem un 20 de euro de site x 50 de bucati avem deja un 1.000 de euro profit, o mica excursie in Antalya cadou! O optiune de care trebuie sa tin cont, asa ca am salvat-o pe ClubSeo sa o gasesc mai usor la nevoie!

Cumpăr domenii .ro

De unde cumpăr domenii .ro la preturi mici cu plata anuala