Cand am decis sa deschidem pagina Buna dimineata nu am crezut ca atata lume va avea placerea de a face o urare celor dragi in fiecare zi. Teoretic in cateva zile vom depasi 9.000 de prieteni care apreciaza pagina. Nu este cine stie ce realizare, dar speram sa mergem mai departe, cine stie, poate dupa sarbatori vom fi poate 50.000, iar la sfaristul anului viitor vom putea spune ca am ajuns in casa unui roman din 10! Cel putin asta ne propunem, dar pentru asta, va trebui sa muncim ceva mai mult!

De ce trebuie sa spui Buna dimineata in fiecare zi

A spune “buna dimineata” in fiecare zi nu este doar o chestie de eticheta, este si o dovada de dragoste, de prietenie si de ce nu – o ocazie sa-i faci ziua mai frumoasa celui caruia ii adresezi urarea. Daca vrei sa-i inseninezi ziua persoanei, poti adauga si cateva cuvinte care sa-l faca sa se simta special, deosebit, ai sa vezi ca aceasta “tehnica” da roade! Prin urmare daca te decizi sa spui buna dimineata in fiecare zi, indiferent ca o faci acasa cu cei dragi, la serviciu sau in orice imprejurare ( in Bucovina de exemplu, lumea se saluta indiferent daca se cunoaste sa nu ), cu siguranta si ziua ta va fi mai buna!

Ce este viata daca nu un lung drum catre fericire? Iar cand abia deschizi ochii si cel de langa tine iti spune zambind buna dimineata iubite, cu siguranta vei fi mai fericit! Raspunde-i si tu cu un zambet larg, incearca sa aduci soarele in casa chiar si in zilele mohorate de iarna. Vei vedea ca viata ta se va transforma in ceva miraculos, ai incredere in ceea ce-ti sun!

Buna dimineața

Buna dimineața prieten drag, o zi frumoasa si plina de bucurii