De ce site-ul meu aduce venituri din ce in ce mai mici desi eu ma straduiesc din ce in ce mai mult? Una din explicatii ar fi faptul ca site-ul tau nu este oprimizat pentru dispozitivele mobile. Iata mai jos cum arata traficul pe un site din TOP 10 cu mai mult de un milion de vizitatori lunar. Observam cu usurinta ca deja traficul venit d epe calculatoarele stationare – numite Desktop – a scazut sub 50%, deci este evident ca si veniturile de pe aceasta categorie de dispozitive a scazut.

De ce site-ul meu aduce venituri din ce in ce mai mici in ultima vreme

Site-ul Club Seo este optimizat pentru dispozitive mobile, asta ca sa va dati seama cum arata un astfel de site – incercati sa-l accesati de pe telefon si tableta ca sa vedeti diferentele. Asta inseamna ca reclamele afisate sunt la fel de accesibilie pe un site similar cu Club SEO indifrent de pe ce dispozitiv intram pe site. Nu am sa discut acum si despre faptul ca in cautarile pe motoarele de cautare ( scuzati repetitia ) pozitia unui site difera in functie de dispozitiv si locatia celui care face acea cautare. O sa discutam acest aspect pe Forum cu alta ocazie.

Multi neglijeaza acest aspect – ma refer la optimizarea site-ului pentru dispozitivele mobile – apoi se mira ca veniturile au scazut drastic in ultima perioada. Nu mai zic si de faptul ca deja multi folosesc si AdBlock pentru a scapa de reclamele suparatoare.  Iata de ce Club SEO va insista asupra acestor motive ce influenteaza in mod drastic valoarea veniturilor obtinute din traficul de pe site-ul tau.

Trafic site