Vrei sa stii de ce se blocheaza vizualizarile la 301 pe YouTube? Explicatia este simpla, doar bariera de 301 este putin neclara, pentru ca nu mi se pare un numar la care sa te uiti cu prea mare atentie. Dar nu despre cat de relevat este acest 301 discutam ci de faptul ca deseori vedem ca desi nu exista o explicatie logica, numarul de vizualizari nu mai creste pe YouTube. Cum spuneam explicatia este deosebit de simpla, Google verifica provenienta vizualizarilor.

De ce se blocheaza vizualizarile la 301 pe YouTube

Deci pentru a nu manipula numarul de viziualizari reale ale unui videoclip pe YouTube dar si pentru a nu munci inutil, Google verifica autenticitatea vizualizarilor cand ajungi la 300, sau de fapt cand depasesti aceast numar. Prin urmare o perioada de timp, chiar daca ai vizitatori la clipul tau, numarul lor nu mai creste. Dupa un timp, daca totul este OK, vei observa un salt destul de marisor, pentru ca desi nu se afiseaza, se contorizeaza vizualizarile in continuare.

Sper ca te-am linistit, nu ai motive sa te sperii decat daca cumva ai folosit o metoda “neortodoxa” de a mari numarul de viziualizari pe YouTube a videoclipului tau. Daca vizitatorii sunt reali, ai scapat de orice grija, ce se intampla cand vrei sa pacalesti nu stiu, dar mai bine ar fi sa nici nu afli.

In urmatorul articol o sa discutam despre metode de a castiga bani cu AdSense pentru YouTube. Nu est echiar asa de simplu, adica nu est esuficient sa ai un video facut de tine si banii incep sa curga. Dar evident asta este o alta discutie!

youtube

De ce se blocheaza vizualizarile la 301 pe YouTube