Nu e prima data cand ma trezesc ca nu mai merge messengerul FaceBook pe un Samsung Galaxy S6 Edge, asa ca am incercat sa vad ce-i cu el, mai ales ca dupa dezisnstalare si fiti atenti – repornirea sistemului de operare – adica restart la smartphone, totul a reintrat in normal. Se pare ca era o actualizare a sistemului de operare si asta a blocat messengerul. Cum nu e prima data cand se intampla, am zis ca vor fi si alte persoane interesate de remediul acestei situatii neplacute!

De ce nu mai merge FaceBook Messenger pe Android? Solutia – Reinstalare!

Primul semn este mesajul sistemului de operare Android – FaceBook s-a deconectat, sau mai stiu eu ce, cu rugamintea de raportare. Degeaba raportezi, nu se schimba nimic. Eu am dezinstalat aplicatia FaceBook si Messengerul, am instalat la loc, am dat sa pornesc – eroare! Asa ca am repornit telefonul, m-am logat si gata, merge ca uns! Pana la urma ce merge fara s adea erori cand vine vorba de software?

Sincer sa fiu nu mai sunt la fel de incantat de noul meu Samsung Galaxy S6 Edge, cumparat de la Media Galaxy din Arad, sau mai exact as zice ca nu face banii, aparatul foto atat de laudat nu e chiar atat de bun, mai da si erori din cand in cand,, dar asta e – nu le poti avea pe toate, mai rau este cand nici macar nu merg calumea, asta macar isi face treaba destul de binisor.

La final cred ca ati inteles c etrebuie sa faceti daca messengerul FaceBook da eroare, nu intrati in panica, incercati intai sa reporniti telefonul, daca nu merge dezinstalati aplicatia si o reinstalati, apoi iar restart daca nu merge din prima si gata! Ati rezolvat cu bine si aceasta problema cu ajutorul Club Seo!

FaceBook Messenger

De ce nu mai merge FaceBook Messenger pe Android? Solutia – Reinstalare!