Chiar daca multi nu vedeau un viitor pre aros celor de la Uber in Romania, eu va asigur ca este o varianta mult mai “sigura” decat taxiul care te fraiereste, mai ales in orasele mari, cum sunt Bucuresti sau Brasov. O cursa cu Uber Romania din centru pana la Otopeni costa intre 30  si 35 lei! DA, ai vazut bine, nu costa 50 de lei sau 100, cum fac cei car ete iau din Gara de Nord si te duc pana in centru, la Universitate! Stii ceva? Poti chiar sa mergi gratis ( in limita a 25 de lei ) cu Uber Romania!

De ce e Uber “taxiul” meu preferat in Romania, tarif de 1,3 RON/km

gratisO chestie desteapta mi se pare faptul ca traseul nu-l face soferul ci aplicatia, de aceea nu prea ai cum sa fii pacalit, iar daca esti sofer nu e mare branza sa faci pe taximetristul si sa castigi ceva bani. Facem un calcul simplu, pe baza datelor de la masina mea si pe traseul de pe GPS ales de mine, de la Piata Unirii si pana la Aeroprtul Otopeni sunt 20 de kilometri si ar trebui sa ajungi in 33 de minute! Pe mine ca taximetrist care ma intorc la statie ma costa 40 km x 1 litru benziba / 10 km = 4 litri deci cam 20 de lei, castig brut cam 13 sau 15 lei! Merge? Atat te costa si cu Uber, verificat. In plus poti sa faci o smecherie, poti sa recomanzi cuiva printr-un link sa se inscrie si sa descarce aplicatia Uber si ambii primesc un bonus.

Concluzia mea? Voi folosi mereu Uber Romania ca alternativa la clasicele taxiuri! Ce daca castig doar 20 de lei, nu e suficient pentru o cursa cu Uber? In toata lumea sunt deja peste 100 de milioane de utilizatori, o afacere pe cinste! Cum fac rost de o calatorie gratis cu Uber? Fie apas butonul roz din drepata sus, fie introduc codul x8m4ds9bue in aplicatie si gata! Mai simplu nu se poate! Anunta-ti si tu prieteni, merita si o sa-ti multumeasca! Nu trebuie sa-ti faci cine stie ce cont, merge si cu cel de FaceBook, deci nu sta pe ganduri! 🙂 Ai cel putin 20% reducere la prima cursa!

Uber Romania

De ce e Uber “taxiul” meu preferat in Romania, tarif de 1,3 RON/km