Ai in vedere alegerea unei spalatorii covoare? Inainte de a opta pentru un astfel de serviciu trebuie sa tii cont de anumite aspecte. Asta deoarece nu poti lasa pe mana oricui siguranta ta si cea a familiei tale. Intr-o lume plina de alergeni si acarieni trebuie sa alegi o solutie corecta pentru a asigura protectia completa a celor dragi, trebuie sa alegi o spalatorie covoare de calitate si eficienta. Pentru a te asigura de faptul ca ai optat pentru cea buna firma de curatat covoare trebuie sa fii atent la procedeul de spalare si uscare a covoarelor dar si la utilajele folosite.

Daca decizi sa apelezi la servicii de spalare profesionala a covoarelor tale vei beneficia de o multime de avantaje, avantaje pe care ti le vom prezenta in cele ce urmeaza. Poti intra pe limpcov spalatorie covoare cluj pentru mai multe detalii cu privire la preturi,

Timpul este un lucru de pret pentru multi dintre noi. In cazul in care esti o persoana ocupata care nu dispune de timpul necesar pentru a-si spala covoarele acasa insa tine la curatenia propriei case atunci trebuie sa apelezi la servicii de curatare profesionala a covoarelor. Vei fi astfel sigur de faptul ca beneficiezi de o experienta capatata de-a lungul anilor. Covoarele tale vor fi ingrijite si tratate in mod corespunzator, cu cea mai mare grija si atentie, vor fi curate si vor mirosi frumos.

Spalatoria profesionala va folosi intotdeauna echipamente profesioniste, tehnologii de ultima ora. Gratie unui jet de apa covoarele tale vor fi curatate in profunzime, murdaria si mirosurile neplacute dar si bacteriile.

Spalatoriile profesionale folosesc detergenti speciali care contribuie la pastarea culorii initiale si ofera tratamente de cea mai buna calitate. Apeleaza la servicii curatare covoare pentru a beneficia de un pret cat mai bun la spalarea covoarelor si un rezultat garantat.

Astfel, vei scapa de corvoada intinderii covorului pe un gard pentru a-l putea curata sau pe sarma de rufe. In 70% din cazuri dupa spalarea covoarelor, daca acestea nu sunt uscate in mod corespunzator apar mirosurile neplacute. Uscarea reprezinta un proces cheie in spalarea covoarelor. Uscarea trebuie facuta in cele mai bune conditii, prin intermediul centrifugarii cu ajutorul unor echipamente speciale. Trebuie sa se evite cu orice pret expunerea acestora la soare deoarece covorul risca sa isi piarda culoarea. Spalarea covorului pe timpul iernii este o adevarata problema, datorita imposibilitatii uscarii lui. In apropierea sarbatorilor de iarna toti mai multi oameni fac o curatenie generala- curatenie care implica si spalarea covoarelor. Insa datorita sezonului rece, acestia prefera sa apeleze la o spalatorie de covoare si sa scape de bataia de cap. Covoarele sosesc spalate, uscate si parfumate si de cele mai multe ori transportul este gratuit. Esentiala este programarea in prealabil, datorita numarului mare de comenzi.

Un alt avantaj al spalatoriei profesionale de covoare este transportul, firma aleasa vine si ia covorul iar dupa spalare in aduce inapoi acasa. Drept urmare, nu mai cheltui bani pe produse de curatare gen detergenti, perii sau altele, alege o spalatorie de covoare .