Azi am decis sa va raspundem in cadrul rubricii de medicina de pe site-ul Club Seo la o intrebare: de ce am RH-ul negativ si ce spune azi medicina despre aceasta situatie. Noile descperiri din medicina sustin ca faptul ca ai RH-ul negativ, indiferent de grupa sanguina, este un lucru care duce mai degraba catre religie si mai putin catre stiinta moderna. Desi se psune ca este o situatie destul de rara, 15% din populatia Terrei are RH negativ, deci daca facem o socoteala simpla ne dam seama ca nu sunt chiar asa de putini.

De ce am RH-ul negativ si ce spune azi medicina moderna despre asta

Destul de interesant mi se pare faptul ca cei 85% care au RH pozitiv se asemana din acest punct de vedere cu maimutele, deci cei cu RH negativ sunt chiar diferiti de restul populatiei de pe Pamant. Studii aprofundate au atesta faptul ca oamenii care au RH-ul negativ sunt mai intelgenti decat media – deci nu sariti in sus, este vorba de medie, nu de dumneavoastra – iar majoritatea au o vertebra in plus. Asta chiar mi se pare ciudat, ar putea fi rezultatul unui stadiu de dezvoltare mai avansat, adica mai pe scurt, ceu care au RH-ul negativ sunt intr-un fel mai “evoluati” decat restul populatiei.

Cele mai multe persoane cu RH negativ traiesc in Europa, aproximativ jumatate din totalul acestora. Spania si Franta sunt pe primul loc la aceast tip de populatie. Ca fapt divers, fara o conotatie stiintifica sau ca dovada a ceva anume, membrii faliliei regale din UK au RH-ul negativ.

De ce am RH-ul negativ

De ce am RH-ul negativ si ce spune azi medicina moderna despre asta