De cate ori pe zi saplam dintii cu bicarbonat de sodiu? Aceasta intrebare a sosit pe redactia noastra de cel putin trei ori pe saptamana, asa ca dupa ce am discutat despre metoda rapida de implant Fast & Fixed, sa vedem cum ne pastram dintii albi. Teoretic eu zic sa nu folositi prea des bicarbonat de sodiu pentru a va albi dintii, pentru ca desi rezultatele se vad – adica dintii devin mai albi, o sa aveti probleme cu gingiile. Mai rarut e mai dragut se spune prin partile mele, deci nu faceti exces!

De cate ori pe zi  ne saplam dintii cu bicarbonat de sodiu pentru albirea lor?

Albirea dintilor cu bicarbonat de sodiu nu est eo metoda de zi cu zi, este bine sa o faceti maxim odata pe saptamana, desi eu recomand de doua ori pe luna, inrest folositi periuta de dinti cu pasta – recomand cu aloe, la fel si apa de gura. Igiena orala este foarte inportanta, va reamintesc asta pentru ca desi am vazut ca exista metode deimplant rapid, dintii tai sunt cei care te ajuta sa te simiti om, sa mananci natural.

Obiceiurile nesanatose care ingalbenesc dintii ar fi bine de evitat, eu amajuns sa le las abia dupa ce am pus implanturi, iar la aproape o luna de la interventie va zic sincer ca nu e chiar la fel ca atunci cand aveam toti dintii mei in gura. Deci folositi bicarbonatul pentru a va albi dintii, dar si mai bine ar fi sa nu trebuiasca sa folositi aceste metode. Dupa 40 de ani recomand mersul la stomatolog odata sau de doua ori pe an pentru detartraj, va garantez ca o sa-mi multumiti pe la 50 sau 60 de ani!

bicarbonatul pentru albit dintii

Cum folosim bicarbonatul pentru albit dintii