Dupa ce a trecut furia de Black Friday iata ca vine si Cyber Monday cu reduceri la produsele electronice si IT&C. Cei care nu au rabdare sa vina Mos Nicolae ( cand vine Mos Nicolae? in noapte dintre 5 si 6 decembrie !) sau nu vor sa primeasca cadourile abia in ziua de Mos Craciun, pot face achizitii importante de Cyber Monday. Romanii au aflat cand pica aceasta zi si sunt cu ochii pe magazinele online pentru a prinde urmatorul val de reduceri din luna noiembrie. Evident ca discutam de ziua de luni, incepand de duminica noaptea si pana la miezul noptii luni.

Cyber Monday ajunge in Romania si face ravagii – vanzari record si in 2015

Anticipez si prevad ca maine, de Cyber Monday vom avea iar vanzari record la produsele electronice, iar eMAG va fi pentru a nu stiu cata oara lider pe piata de profil. Am vazut zeci de persoane care cumpara doar pentru ca este mai ieftin, chiar daca nu au nevoie. Eu unul mi-as cumpara cateva mouse-uri pentru laptop, am luat zilele trecute unul si nu stiu de ce, dar face dublu click in continuu. In rest zic eu ca am de toate, am un smartphone bunicel, un HTC One – am laptop de care sunt multumit, desi ar fi fost bun unul mai performant pentru jocuri, preventiv – caci nu ma joc, am un televizor ultra HD care sta bine mersi in dormitor, am si un GPS nou la masina, deci ce mi-ar trebui? Niste euro la reducere zice sotia!

Daca insa ai nevoie de ceva din nisa IT&C, fii cu ochii pe magazinele online si profita de reducerile de Cyber Monday, chiar merita va garantez eu!

Cyber-Monday

Cyber Monday ajunge in Romania si face ravagii