Cuplul Marian Vanghelie si Oana Niculescu Mizil are mai multe lucruri in comun decat v-ati imagina. Organizatorul de “vanghelioane” si lider de marca al PSD a fost casatorit timp de 26 de ani cu Charlotte, in timp ce Oana Niculescu Mizil doar 15 ani cu miliardarul libanez Jimmy Tohme. Dar dragostea nu tine cont de casatorii sau mai stiu eu ce, ci doar de orientarile politice din PSD si evident d ebaniicare se pot spala cat timp ocupi o functie.

Cuplul Marian Vanghelie si Oana Niculescu Mizil sau doua condamnari

In afara de casatorii destramate, cuplul Marian Vanghelie si Oana Niculescu Mizil mai au ceva in comun, condamnarile. Ce este drept, sotia a primit cu suspendare si chiar a obtinut o reducere la recurs, plus dreptul de a fi ales in functii publice. Nici macar nu a facut mare branza, un pic de conflict de interese, si-a angajat consilier mama si evident i-a dat si un salariu simbolic de peste 60.000 de lei. A platit scump acest lucru, o amenda de 3000 de lei, suficient se pare!

Cum se spunea pe vremuri in PCR – sangele apa nu se face, asa si la PSD-ul actual, incuscririle sunt pe “relatii” iar DNA-ul are de lucru pana ies eu la pensie! Mare dragoste la mister “Almanahe”, nepoata marelui Paul Niculescu-Mizil a scapat lejer, ginerica nu prea, desi a fost un mare scriitor, nu a putut primi cu suspendare ca sotia sa. Stiti ce nu am gasit inca? Daca primarul suspedndat al sectorului 5 este sau nu arestat! Pe WikiPedia apare in functie, desi suspendat iar alte alegeri au desemnat alt primar la sectorul 5! Ce legislatie mai avem si noi, te doare capul!

Marian Vanghelie si Oana Niculescu Mizil

Cuplul Marian Vanghelie si Oana Niculescu Mizil sau doua condamnari