Cand vine vorba sa dea teapa, romanul nu e foarte inventiv, merge pe calea sigura si batatorita! A vuit presa prin anii 2004 de smecheria cu masinile de cusut Singer, iar multi romani au luat teapa, apoi au inceput sa se vaicareasca, desi nu stiu cum de au crezut ca pe o masina de cusut veche va primi zeci de mii de dolari, acum euro! Se pare ca afacera Caritas nu a insemnat nimic pentru unii, povestea se repeta dupa aproape 10 ani.

Cumpar urgent masina de cusut Singer in Arad, ofer 50.000 de euro!

Afise ca cel din imagine au inceput a impanzeasca stalpii din Arad, probabil fara stirea primarului Falca, care ar fi pus imediat o taxa pe stalp. Cum functioneaza teapa cu masinile de cusut? Simplu, ti se promit sume mari de bani, iar tu va trebui sa achiti “doar” o taxa pentru autentifiarea si certificarea masinii. Evident ca nu mai vine nimeni sa vada marfa, dar asta e bafta ta!

Nu stiu de ce noi romanii “punem botu” la orice pacaleala, in schimb la munca nu prea vrem sa mergem. Ai luat si tu teapa? Scrie urgent pe site-ul www.EstiFraier.info ca sa stie toata lumea,  cum ai putut mai sa crezi asa ceva? Da si tu mai departe acest articol, sa afle lumea si sa nu mai vad la stiri astfel de probleme, macar sa aud ca teparii au schimbat tehnica de atac! Culmea ca am auzit ca unii cumpara cate doua masini de cusut odata, asa ca fraierii achizitioneaza a doua masina de cusut la cateva mii de euro si viseaza sa se imbogateasca!

Masina de cusut Singer in Arad

Cumpar urgent masina de cusut Singer in Arad, ofer 50.000 de euro!