O noua varianta de a insela romanii a aparut pe FaceBook, pentru a da impresia ca ai ajuns pe pagina oficiala a unei persoane publice. Sa luam cazul Gigi Becali, care are cateva zeci de profiluri si pagini. Chiar daca nu toate persoanele publice au recurs la confirmnarea contului de pe FaceBook, lumea a inceput sa inteleaga ca din sutele de profiluri il alegi pe cek care are semnul  colorat in albastru. Ce face lumea pentru a pacali vigilenta utilizatorilor? Isi fac o poza si pun semnul de confirmare pe ea! Uita insa un aspect important!

Cum stiu daca pagina este sau nu oficala pe FaceBook, verificare si inregistrare

Precum se vede in poza de mai jos, daca profilul de FaceBook a fost confirmat, cand pui mouse-ul pe semnul  de oficial – apare un text – Pagina sau profil verificat! Iata deci ce trebuie sa faceti ca sa nu mai fiti pacaliti! In plus, ar fi bien sa raportati la FaceBook profilele care inseala fanii. Asa o sa scapam de acesti smecheri, care mai organizeaza si concursuri, promitand mii de euro celor ce dau like si share la pagina respectiva!

OK, ai un artist indragit si faci o pagina de fan, scrii asta in descriere si asta e. Ca se pacaleste lumea si crede ca discuta cu vedeta e una, dar macar omul a fost “cinstit”, a spus ca nu este el persoana, ca e pentru fani, etc. Deci concluzie: daca lipseste semnul √ nu inseamna ca profilul nu este ok, ci doar ca nu este verificat oficial de FaceBook! Bafta la dat Like-uri!

Pagina oficiala FaceBook

Cum stiu daca pagina este sau nu oficala pe FaceBook, verificare si inregistrare