A trecut jumatate de an si e vremea bilantului partial, asa ca hai sa vedem ce am facut in 2020. Pana in martie a fost ok, apoi am inceput sa scad in Social Media. Am zis ca o fi de la pandemie, insa dupa doua luni in care toti stateau in case, am realizat ca ceva nu e ok. Mai exact FaceBook a scazut la maxim impactul postarilor facute de pagini [ ale mele evident, poate la altii o fi OK ]. Asa ca am apreciat la maxim contul meu cu 5.000 de prieteni. Am inceput sa distribuii cu el si lucrurile au revenit la normal, ba pot sa zic ca luna asta a inceput in forta, prevad o crestere cu 30% a veniturilor din Social Media.

Cum stam dupa 6 luni in 2020

Site-urile din portofoliu merg binisor cand vine vorba de trafic organic, dar cred ca e timpul sa mai adaug ceva continut fresh. Am lucrat mult la e4RO, un site la care sper sa ajung pana la finele anului la 3.000 de articole. Ar mai trebui sa lucrez ceva la Masini.Club, un site care merge nesperat de bine. Proiectul de cursuri online merge si el binisor, la alte site-uri ar trebui sa renunt. Un exemplu ar fi chiar asta, ClubSeo – nu-mi mai spune nimic. Am trecut de 1.170 de articole, probabil o sa mai scriu sa ajung la 1.200 si il scot la mezat.

Nu stiu sa zic un pret pentru care l-as da, acum ma uitam pe venituri si sta bine – adica scoate mult peste cat costa. Practic aduce bani si nu am mai facut nimic de multa vreme pe el. Probabil ca daca cineva se ocupa de el ar putea dubla lejer veniturile. Are vechime, in octombrie va implini cinci ani. Nu sta rau nici la metrici, nu cine stie ce – dar e ok. Chiar am sa fac niste probe cu el pana ajung la numarul de articole propuse. La final: cateva sute de euro nu ma incanta, acesti bani se scot si asa cu site-ul abandonat in portofoliu. Daca am reusit sa vand cautbona.com cu 1800 de euro – asta si datorita paginii si grupului de FaceBook, zic eu ca asta ar merita macar 1200 de euro.

noul FaceBook