Sunt sigur ca ati urmarit cu placere primele episoade din serialul Ingeri si nobili la Acasa TV, deja ati inteles ca Savaş nu este de loc persoana care voia sa para pana acum si ca Ayşen va suferi la final pentru increderea pe care a acordat-o acestuia. Totusi ai vrea sa stii cum se termina acest serial? Va fi la fel de trist ca si fostul serial Iertare sau se va termina intr-un mod fericit cum am vazut in serialul turcesc Puterea destinului? Ne gandim sa va dam cateva indicii, in speranta ca va vom face vizionarea mai placuta in continuare, pana veti vedea ultimul episod din serialul Ingeri si nobili.

Cum se termina serialul ingeri si nobili – episodul 36 online

Cred ca deja in episodul 25 ati vazut ca sora lui Savaş – Süreyya – a decis sa-si urmeze dragostea, iar daca in primele episoade si serialul Ingeri si nobili ea parea cea mai neajutorata, iar familia ei isi dorea sa o tina departe de dragosetea ei, se pare ca deja lucrurile se schimba. Nu mai avem mult de asteptat pana la final, mai sunt cateva episoade si gata. Cine va ramane cu cine, va reusi Ata sa-si salveze atat familia cat si afacerea? Va reusi Savaş sa-si razbune tatal, dar mama sa va castiga iar dreptul la o viata linisitita?

Toate acestea le veti afla urmarind serialul Ingeri si nobili, de luni pana vienri la Acasa TV, dar ca sa nu va tin cu sufletul la gura – sa stiti ca Ayşen va afla ca este fata de sange al lui Ata doar in ultimul episod, iar daca credeati ca dupa ce l-a prins pe Savaş asa cum ati vazut vineri, o sa-l respinga, va inselati! 🙂 Asa e dragostea!

Ayşen il surprinde pe Savaş

Cum se termina serialul ingeri si nobili – episodul 36 online