Nu stiu cum sa va explic, dar in fiecare an cand merg la casa de vacanta dau de furnici intr-una din camere. Evident toata gradina e plina de aceste insecte, asa ca an de an ma aflu in situatia de a scapa de ele. Furnica intra in casa ta in cautarea de apa si mancare, deci prima lectie, curatenie totala, nu est emncare, nu ai furnici! Totusi daca si-au facut drum in casa ta, o solutie simpla este sa tragi o duga cu creta sau sa presari sare! Mai simplu de cat asa nu se poate.

Cum scap rapid de furnicile din casa fara sa cheltui o avere pe insecticide

Furnicile sunt atrase de zahar in special, am incercat sa scap de furnici cu otet, cu tot felul de substante, pana intr-o zi cand am zis: de ce sa tot dau cu chimicale cand am sare si otet? Cu creta inca nu am incercat, sincer nu stiu daca functioneaza, dar stiti de ce va dau ideea asta? Pentru ca am citit pe Casa-mea.Info ca e o metoda buna, deci daca ai creta, vezi daca te apara de furnicile care vor sa intre pe la praguri.

La mine la casa furnicile si-au facut drum pe sub casa, au sapat in ciment si au iesit intr-un colt. Eu le presar sare cu otet, astup la loc nisipul carat de ele si tot anul am scapat. La anul care vine, din pacate sunt tot acolo, mai incearca odata. Culmea ca in camera respectiva nu e nimic de mancare, deci pur si simplu am avut ghinionul sa-si faca furnicile drum si iesire pe acolo.

furnici in casa

Cum scap rapid de furnicile din casa fara sa cheltui o avere pe insecticide