Cred ca ar trebui sa diversificam putin rubrica Tips&Tricks si sa adaugam si alte sfaturi utile, de exemplu din domeniul casnic. Evident ca veti gasi mult mai multe si mai interesante pe site-ul Casa-Mea.Info, dar de ce sa nu avem si noi aici cate ceva. Chiar daca site-ul nostru are printre altele si o rubrica dedicata articolelor diverse, pe langa SEO si alte chestii legate de internet, nu vad de ce nu am avea si sfaturi utile pentru cititorii nostri. Pana la urma suntem un club, nu seaparat un site strict legat de partea de promovare.

Cum sa ne infrumusetam casa fara sa cheltuim bani prea multi, sau chiar deloc

Vedeti in poza de mai jos cam ce puteti face dintr-un cofrag de oua, deci cuvintele sunt de prisos. Mai ales daca aveti in ca sa un copil cu varsta sun 10 ani, cu siguranta astfel de surprize vor fi mai mult decat utile! Obligati copilul sa-si puna si el mintea la contributie si sa faca alte astfel de mici decoratiuni sau jucarii. O sa-i prinda bine, cu siguranta.

Asa cum spuneam site-ul Club Seo nu se doreste strict un site dedicat acestui tip de servicii, vrea sa fie si un prieten al cititorilor, iar faptul ca putem urmari diverse aspecte chiar prin postarea acestor subiecte pe site, este un plus. Castigam de doua ori, pe de o parte avem informatii diverse, pe de alta parte urmarim cum sunt aceste subiecte apreciate de cititori. Faptul ca distribuim si pe FaceBook ne aduce un feedback de la persoane diverse, putand astfel sa ne axam exact pe ceea ce cauta publicul, ceva util sau in functie de situatie, ceva care sa va destinda.

Decoratiuni simple

Cum sa ne infrumusetam casa fara sa cheltuim bani