Azi am decis ca o sa incerc sa vad cam cat de mult ma ajuta sa fac o transmise live pe FaceBook, asa ca o sa instalez OBS Studio. Deja in timp ce am facut prima transmisie in direct ( poti sa o faci de pe WebCam sau poti pune un clip de pe PC, telefon, etc. ) si a mers rapid. Tot ce trebuie sa faci este sa instalezi OBS Studio, sa copiezi cheia pentru streaming si gata. Prima proba a decurs perfect, sincer sa fiu zic eu ca un impact de cateva mii instanst si aproape 500 de vizualizari in cateva minute e un punct de plecare!

Cum sa fii Live pe FaceBook cu ajutorul OBS Studio si ce impact poate avea

Deci chiar am ramas impresionat de modul in care te poate ajuta sa fii live pe FaceBook. Evident ca trebuie sa prezinti ceva care sa atraga, sa determine distribuirea si apoi propagarea in avalansa a informatiei. Acum am sa incerc inca ceva, sa zicem lectii online luate de pe youtube, cu publicarea desktop-ului de la PC. Cred ca asta chiar ar fi ceva bun, doar ca solicita ceva conexiunea la internet.

Am facut-o si pe asta, multumesc prietenilor de pe SeoPedia care m-au ajutat sa pornesc inca un experiment Social Media, caci fara ajutorul lor nu aveam incredere sa instalez softul OBS Studio, este destul de riscant sa ai programe care au acces la conturile tale, nu-i asa? FaceBook propune si Wirecast sau XSplit, poate ca am sa le incerc si pe ele, dar OBS mi s-a parut extrem de simplu de folosit.

Live pe FaceBook

Cum sa fii Live pe FaceBook cu ajutorul OBS Studio