Esti de multa vreme beneficiarul unui cont gratuit Gmail, iar acum nu-ti mai place noua interfata, cum poti reveni la cea anterioara? Pe scurt, nu prea mai ai cum! Vorbim acum de interfata noua Gmail pentru desktop, nu de cea pentru mobil, ca sa fim intelesi bine inca de la inceput.Deci daca ai avut o vreme posibilitatea de a ramane la vechea interfata, la un moment dat ai apasat pe optiunea activeaza peste o saptamana! Asta a fost tot, iar daca nu vor fi suficiente cereri de revenire la vechiul format, asa o sa ramana pana la o noua actualizare! Cand ai sa fii iarasi convins ca era mai bine inainte!

Cum revin la vechea interfata Gmail?

Ca de obicei o modificare inseamna si un sut in partea din dos, asa ca chiar daca nu-ti place noua interfata Gmail, asa este cand e gratis, accepti sau gasesti pe altii sa-ti satisfaca mofturile. Verzi partea buna a noii interfete de email, se incarca mai repede, merge mai bine si poti face o gramada de chestii cu un singur click! Arata mai rau? Asta e pretul evolutiei, nu-i asa?

Ati prins ideea? Go back to Gmail Classic View nu mai este posibil deja, din pacate. Si pe mine ma enerveaza noua interfata, dar ce pot sa fac? Sa ma mut la alt serviciu gratuit de email? Nu-i altul mai bun, asta-i realitatea. Au facut oamenii si petitii online, dar pana acum fara niciun rezultat. De ce? Pentru ca nu e un serviciu platit, primesti ce se ofera, nu pui tu conditiile. Deci obisunieste-te cu noul design de la Gmail, pana la urma nu-i chiar asa dezastruos! Mai poti face ceva: la Setari – alegi versiunea de afisare compacta! Cat de cat arata ca inainte!

interfață Gmail

Cum revin la vechea interfață Gmail?